Prisoner of War

Crazy Farmer

Oorlog. Gevangen genomen in een vijandelijke bunker en opgesloten in een cel met water en brood. De bewakers maken je het leven zuur en niks lijkt erop dat je ooit nog vrij gaat komen. Tenzij… tenzij je de geallieerden in de regio kan bereiken. Zou er dan plotseling toch een kans zijn om te ontsnappen?

Moeilijkheidsgraad: Uitdagend
Aantal personen: 3 – 7
Max. duur: 60 min

Slagingspercentage

Een boerderij met een verhaal.  Jaren geleden was dit de woonplaats van een trotse professor, wereldberoemd geworden met de ontwikkeling van een middeltje waardoor overal ter wereld eten verbouwd kan worden. Totdat bleek, dat de stof een gevaar voor de mens kon vormen. De professor werd niet meer vertrouwd, verbannen en niemand kwam meer langs. Totdat jullie langskomen en het mysterie ontdekken.

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Aantal personen: 3 – 7
Max. duur: 60 min

Slagingspercentage

VR Escape Room “HUXLEY”

3007 AD: De wereld, zoals jullie het kennen, is verdwenen. De mensheid is vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Jullie zijn de laatste, overgebleven overlevenden die op een ruimtestation werken, met één missie: Huxley helpen. Met jullie eerste stappen in virtual reality, hebben jullie 44 minuten om de apocalyps om te keren.

Alles wat jullie nodig hebben, is te vinden in jullie team: adrenaline, een vechtlust en een verlangen om te winnen.

Hebben jullie wat nodig is om de wereld te redden?
Waar wachten jullie nog op? De klok tikt!

Slagingspercentage

The Break In

— Let op, andere locatie —

Er is aan onschatbare waarde gestolen uit het museum. De beveiliger heeft een spoor ontdekt die wijst naar een verdacht boef. Aan jullie de taak de gestolen spullen terug te stelen voordat het te laat is.
Durven jullie de uitdaging aan?

Kinder Escape Room
Aantal kinderen: 3 – 7
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Max. duur: 45 min

Ook te spelen als familie kamer met jonge kinderen.

Slagingspercentage