Online Escape Game

We leven in het jaar 2159. Elk jaar krijgt iedereen één kans om een plek te verdienen in ‘The Promised Land’. Over een paar dagen beginnen de kwalificaties voor ‘Process #155’… Leef jij straks in het paradijs? Pak dan nu je kans!


In het kort

De Online Escape Game is een kans om alvast kennis te maken met onze nieuwe escape room, die opent als de Corona-crisis voorbij is.

Via de mail krijg je twee keer per week een spel gestuurd, waarvoor je je huis niet uit hoeft. Je moet vaak wel gebruik maken van het internet om spellen op te lossen.

De spellen draaien om logica, creativiteit, samenwerking en uiteraard nadenkwerk. 


Doen we het nog ergens voor? Zeker! De twee beste teams spelen gratis onze nieuwe escape room en maken daar kans om hun leven een prachtige wending te geven. Elke ronde zijn punten te verdienen door de juiste antwoorden door te geven en in sommige rondes worden punten toegekend door creativiteit te belonen.

Dit spel kan zowel solo, in duo’s, als met vrienden op afstand gespeeld worden. De eerste ronde is gratis, daarna vragen we een klein bedrag per groep voor de 9 rondes die volgen, mits je verder wil gaan.

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnenkort het eerste spel.


Inschrijven

Teamnaam *

Aantal spelers *

Email *

Phone *

Schrijf je nu in voor de online escape game. Met wie ga jij de strijd aan voor de felbegeerde tickets voor de Final Battle?