Aanvullende Activiteiten

Heeft u na een uur escape room nog energie over om een nieuwe uitdaging aan te gaan of komt u met een grote groep en willen jullie in de tijd dat een andere groep aan het spelen is een andere activiteit doen?

Escape Room Wageningen biedt twee verschillende alternatieve activiteiten aan die u kunt combineren met een bezoek aan de escape room. Deze activiteiten kunnen worden ingezet als schaduwprogramma of worden gespeeld voor of na het spelen van een van de escape rooms.

DEADLINE

foto-01

DEADLINE: een zenuwslopende race tegen de klok waarbij iedere seconde telt!

Jullie ontvangen een verontrustend bericht van de AIVD. Een kwaadaardig virus staat op het punt alle computers in Nederland te besmetten. Jullie opdracht is duidelijk: maak het virus onschadelijk! Daarvoor krijgen jullie precies 60 minuten de tijd om informatie te verzamelen. Met deze informatie zijn jullie in staat instructies uit te voeren om zo het virus te stoppen.

Gewapend met moderne technolgie gaan jullie op pad. Probeer zoveel mogelijk check-ins te bezoeken. Hiermee verdienen jullie opdrachten en uiteindelijk extra tijd. Probeer alle informatie te achterhalen! Spelen jullie het tactisch en slim? Ontcijferen jullie op tijd de juiste anti-virus instructies? Deadline is een zenuwslopende race tegen de klok waarbij iedere seconde telt!

Tijdsduur: 60 min
Lokatie: Buitengebied rondom de Escape Room

Bureau Delictus

logo-bureau-delictus

‘Inspecteur Delictus en de museumbende’ is een interactieve citygame in Wageningen.

Uit het plaatselijke museum is een aantal zeer waardevolle kunstschatten gestolen. Inspecteur Delictus onderzoekt de zaak. Hij heeft jullie hulp hard nodig. Wat is het kenteken van de vluchtauto? Wat is de waarde van de buit? Wie is de dader? Was het Handige Harry, of toch Stille Willy? Zijn jullie in staat dit misdrijf op te lossen?

Gewapend met het dossier, een kaart en een telefoon gaan jullie op pad. Inspecteur Delictus stuurt jullie naar locaties om aanwijzingen te verzamelen. Deze zijn te vinden door het scannen van QR-codes en het beantwoorden van vragen. Via SMS houdt de inspecteur jullie op de hoogte van het onderzoek en kunnen jullie je bevindingen rapporteren.

Tijdsduur: 2,5 uur
Lokatie: Centrum Wageningen, start vanaf Escape Room