De Blaauwe Arena

Heeft u na een uur escape room nog energie over om een nieuwe uitdaging aan te gaan of komt u met een grote groep en willen jullie in de tijd dat een andere groep aan het spelen is een andere activiteit doen?

Bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen. Op slechts 3.5 minuten van de escape room is dit ideaal te combineren met een bezoek. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, groeps-, bedrijfs- en familie-uitjes. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

Neem contact op met “De Blaauwe Arena” via het contactformulier of bel 0317-421410.

Activiteiten


Lasergame

Reball

Archery Tag

Schietclinic

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance. Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Rijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit.

High Tea

Lunch

Dinner