Aanvullende Activiteiten

Heeft u na een uur escape room nog energie over om een nieuwe uitdaging aan te gaan of komt u met een grote groep en willen jullie in de tijd dat een andere groep aan het spelen is een andere activiteit doen?

Escape Room Wageningen biedt ‘Deadline’ als alternatieve activiteit aan, wat u kunt combineren met een bezoek aan de escape room. Deze activiteit kan worden ingezet als schaduwprogramma of worden gespeeld voor of na het spelen van een van de escape rooms.

DEADLINE

DEADLINE: een zenuwslopende race tegen de klok waarbij iedere seconde telt!

Jullie ontvangen een verontrustend bericht van de AIVD. Een kwaadaardig virus staat op het punt alle computers in Nederland te besmetten. Jullie opdracht is duidelijk: maak het virus onschadelijk! Daarvoor krijgen jullie precies 60 minuten de tijd om informatie te verzamelen. Met deze informatie zijn jullie in staat instructies uit te voeren om zo het virus te stoppen.

Gewapend met moderne technolgie gaan jullie op pad. Probeer zoveel mogelijk check-ins te bezoeken. Hiermee verdienen jullie opdrachten en uiteindelijk extra tijd. Probeer alle informatie te achterhalen! Spelen jullie het tactisch en slim? Ontcijferen jullie op tijd de juiste anti-virus instructies? Deadline is een zenuwslopende race tegen de klok waarbij iedere seconde telt!

Tijdsduur: 60 min

Kosten: €50 per groep
Lokatie: Buitengebied rondom de Escape Room